VEGAN FLAVOURS

Speculaas cupcakes

NODIG:

Keukenmachine, lepel, cupcake bakvorm, cupcake vormpjes en ovenwant.

INGREDIËNTEN:

125 gram boekweitmeel, 125 gram glutenvrije havermout, 10-12 dadels, 5 bananen (450 gram), 1 el speculaaskruiden, 1 theelepel bakingsoda + 1 theelepel appelazijn.

Topping: 1 banaan in plakjes en pure chocolade.

AAN DE SLAG:

  1. doe de bananen, dadels, meel en de speculaaskruiden in de keukenmachine;
  2. laat de keukenmachine zijn werk doen tot je een egale massa hebt;
  3. voeg op het laatst de bakingsoda + appelazijn toe, laat heel even meedraaien;
  4. verdeel het mengsel over 10 cupcake houdertjes;
  5. maak het af met een schijfje banaan en wat pure chocolade;
  6. zet de cupcakes voor ongeveer 40 min. in een voorverwarmde oven (180 graden).
  7. bewaar de cupcakes in de koelkast of vries ze in voor later.

You may also like...

Popular Articles...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *