VEGAN FLAVOURS

HALLO HERFST

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets met mijn website heb gedaan. Het stroomde even niet, maar ik heb besloten om een vaste dag in de week te prikken, zodat ik actiever met mijn website aan de slag kan gaan. Inmiddels is het herfst en zit ik net even iets meer binnen dan in de lente en zomer. Een mooi moment om plannen te maken, deze te noteren en ook uit te gaan voeren. Een mooie uitdaging voor mijzelf, want ik ren het liefst door :).

Ik kan intens genieten van de prachtige kleuren die in de herfst buiten te zien zijn. Elke dag geniet ik buiten samen met onze hond Saar. Mijn lijf kan met dit weer ook extra genieten van iets warms. Lekkere curry’s, soepen, pancakes of een heerlijke kom warme havermout pap. Wanneer ik havermoutpap maak, dan maak ik 9 van de 10 keer een combinatie van fruit en groente. Zo geef ik mijn havermoutpap meer body. Er zijn vele combinaties mogelijk en daar houd ik van.

Pink lady bestaat uit bevroren diepvries bosvruchten, rode biet, dadelstroop, glutenvrije havermout en wat water. On the top nog wat banaan en homemade granola.

Bij mijn recepten kan je het recept terugvinden. Laten jullie mij weten of je het hebt gemaakt? Welke combinaties vind je zelf lekker?

You may also like...

Popular Articles...