Boho-tiffin,  Lunch-Dinner

Zomerse salade

Ingrediënten: 1 courgette (spaghetti van maken), 125 gram sperziebonen (kort gaarstomen), 100 gram kikkerwerten, 1 bosui (in ringen gesneden), 1-2 el homemade doperwtenspreadhttp://www.veganflavours.nl/doperwtenspread/ en peper en zout naar smaak.

Eventueel nog toevoegen voor meer bite: pompoen- zonnebloempitten. Ook lekker om de kikkererwten te roosteren voor je ze in de salade doet.

 

Stap 1

Doe alle ingrediënten in een ruime kom en roer voorzichtig door elkaar.

Stap 2

Op smaak brengen met zout en peper en daarna de salade overscheppen op een bord of in jouw boho-tiffin.

Stap 3

Eet de salade rustig op!

 

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende boho-tiffin: https://www.boho-tiffin.com/a-48777638/salad-collectie/paisley-salad/

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....