Lunch-Dinner,  Ontbijt

Zomer tosti

1 portie

 

Ingrediënten: 1 dikke plak desembrood, 50-75 gram bevroren zomerfruit, 5 gram cacaodrops, ½ banaan (geprakt), 5 ml kokos- rijstmelk (of een andere plantaardige melk), 1 eetlepel kokosrasp.

 

Stap 1

Snijd in jouw dikke plak desem een snede.

Stap 2

Doe het fruit in een kommetje samen met de cacaodrops. Even mengen.

Stap 3

Het fruit stop je nu tussen het brood.

Stap 4

Prak jouw banaan in een diep bord en voeg wat plantaardige melk toe.

Stap 5

Smeer het bananenmengsel nu op beide kanten van het brood en maak af met kokosrasp.

Stap 6

Verwarm jouw tosti-ijzer. Pak een bakpapiertje en leg deze in de tosti-ijzer. Leg jouw tosti op het papiertje en de andere helft van het bakpapier vouw je dicht.

Stap 7

Doe het apparaat dicht en heb even geduld.

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....