Boho-tiffin,  Tussendoortje

Sweet cashewnoten

Ingrediënten: 150 gram rauwe cashewnoten, ½ theelepel pumpkinspice (kaneel, speculaas- en koekkruiden kan ook), 1 el kokosolie (gesmolten), 2 el syrup gold.

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 150 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Doe de pumpkinspice samen met de gesmolten kokosolie en syrup gold in een kom en meng goed door elkaar.

Stap 3

Voeg de cashewnoten toe aan het natte mengsel en schep voorzichtig om.

Stap 4

Schuif de bakplaat in de oven en rooster de cashewnoten in ongeveer 17-20 minuten mooi bruin.

Stap 5

Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen.

Stap 6

Neem wat cashownootjes mee in jouw boho-tiffin, zet ze zo op tafel of bewaar ze in jouw boho-tiffin voor een ander moment.

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....