Samenwerking

Boho-Tiffin

Chantal van boho-tiffin.com verkoopt de mooiste tiffins van dit moment! Je hebt dus geen excuus meer om met een plastic boterhamzakje naar je werk of afspraak te gaan. Geen saaie plastic boterhamdozen, maar hippe, strakke en vrolijke tiffins die jij graag opvallend mee ergens naar toe gaat nemen. Zij verkoopt verschillende designs en daarbij kan je ook nog je eigen hanger en net-bag bij uitkiezen. Wanneer je een dochter of dochters in huis hebt, dan zorg maar voor een exemplaar meer, want anders zit je als moeder zijnde nog met een plastic boterhamzakje of een Frozenbroodtrommel op het werk of afspraak.

Als je dan een eigen tiffin hebt, dan wil je deze natuurlijk ook vullen met gezonde lekkernijen. Daar mag ik dan wekelijks voor zorgen. Ik bedenk voor boho-tiffin iedere week een veganistisch recept. De recepten bedenk ik zelf en ga daarmee aan de slag in mijn keuken. De ene keer is het iets voor het ontbijt, lunch, diner of het is een snack om mee te kunnen nemen. Ook zorg ik elke maand voor een kinder-special. In deze special worden alle bakjes gevuld en op de foto gezet. De foto’s zijn terug te vinden via de verschillende social-mediakanalen van boho-tiffin.com en veganflavours.nl, het recept komt wekelijks op de website van boho-tiffin.com en ook op mijn eigen website.

Wanneer je een recept maakt, dan vinden wij het leuk als je het deelt op de verschillende social-mediakanalen onder de hashtag #bohotiffin en #veganflavoursnl

www.boho-tiffin.com

By boho-tiffin.com