Boho-Tiffin

Chantal van boho-tiffin.com verkoopt de mooiste tiffins van dit moment! Je hebt dus geen excuus meer om met een plastic boterhamzakje naar je werk of afspraak te gaan. Geen saaie plastic boterhamdozen, maar hippe, strakke en vrolijke tiffins die jij graag opvallend mee ergens naar toe gaat nemen. Zij verkoopt verschillende designs en daarbij kan je ook nog je eigen hanger en net-bag bij uitkiezen. Wanneer je een dochter of dochters in huis hebt, dan zorg maar voor een exemplaar meer, want anders zit je als moeder zijnde nog met een plastic boterhamzakje of een Frozenbroodtrommel op het werk of afspraak.

Als je dan een eigen tiffin hebt, dan wil je deze natuurlijk ook vullen met gezonde lekkernijen. Daar mag ik dan wekelijks voor zorgen. Ik bedenk voor boho-tiffin iedere week een veganistisch recept. De recepten bedenk ik zelf en ga daarmee aan de slag in mijn keuken. De ene keer is het iets voor het ontbijt, lunch, diner of het is een snack om mee te kunnen nemen. Ook zorg ik elke maand voor een kinder-special. In deze special worden alle bakjes gevuld en op de foto gezet. De foto’s zijn terug te vinden via de verschillende social-mediakanalen van boho-tiffin.com en veganflavours.nl, het recept komt wekelijks op de website van boho-tiffin.com en ook op mijn eigen website.

Wanneer je een recept maakt, dan vinden wij het leuk als je het deelt op de verschillende social-mediakanalen onder de hashtag #bohotiffin en #veganflavoursnl

www.boho-tiffin.com

By boho-tiffin.com

Van het Land

Biologisch tuinbedrijf ‘Van het Land’ runt zijn bedrijf vanuit Vorstenbosch. Zij telen een breed assortiment aan groenten en staan wekelijks op de markt in Helmond (Brandevoort) en in Eindhoven (Wilhelminaplein). Ook bezorgen zij een kratje vol diverse groentes aan huis. Via de website kan je jezelf abonneren en ontvang je elke woensdag jouw biologische, verse groenten aan huis.

Wij zijn al enkele jaren lid van hun abonnement. Wekelijks ontvangen wij een kratje met een 6 á 7 tal verse groenten. Deze worden door henzelf geselecteerd en afhankelijk van het seizoen wat het te bieden heeft.
Er zitten maaltijdgroenten in en deze worden aangevuld met bijgroenten. Wanneer je een keer een kratje niet wilt ontvangen, dan kan je dit per mail doorgeven. Er zitten verder geen verplichtingen aan het abonnement en dat maakt het heel laagdrempelig. Wat wij ook erg leuk vinden, is dat het altijd weer een verrassing is, wat wij die week gaan eten. Bij het kratje zit ook een A4-tje met wat recepten en een blik op wat er die week later kan komen.

Ik kook dus al wekelijks met de groentes van ‘Van het Land’. Nu ik zo actief ben op social-media en graag foto’s en recepten wil delen, heb ik Okkel gevraagd of ik dat mag doen in samenwerking met ‘Van het Land’.
Hij reageerde enthousiast en nu mag ik maandelijks een recept insturen. Mijn recepten zullen ook op de markt komen te liggen, worden meegegeven aan de klanten en als het kan via social-media gedeeld.

Wanneer je een recept maakt, laat je het ons dan weten? #vanhetland #veganflavoursnl

www.vanhetland.nl

DROP US A LINE!