Boho-tiffin,  Lunch-Dinner,  VanhetLand

Salade van meiraap en zomerfruit

1 salade of als bijgerecht

Ingrediënten: 1 meiraap (geschild en geraspt), 50 gram frambozen, 50 gram blauwe bessen, 50 gram aardbeien en voor de dressing sap van 1 sinaasappel en 15 gram koriander.

Stap 1

Doe de geraspte meiraap in een schaal en voeg het vers fruit toe. Schep voorzichtig om.

Stap 2

Knijp of pers de sinaasappel uit en doe het sap samen met de koriander in een hoge maatbeker of keukenmachine. Pureer tot een egale dressing.

Stap 3

Schenk de dressing over de salade en schep voorzichtig om.

Stap 4

Wil jij jouw salade meenemen? Voeg de dressing dan nog niet toe. Doe dit als je gaat eten. Zo blijft alles lekker vers en knapperig. Verdeel alles in de aparte schaaltjes van jouw boho-tiffin en zet het eventueel in de koelkast.

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende boho-tiffin: https://www.boho-tiffin.com/a-50313130/originals-large-collectie/lotus/

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....