Boho-tiffin

Roll it up!

1 portie

Ingrediënten: 2 maistortilla’s, 2 tomaten, 2 eetlepels zwarte bonen hummus, 2-4 slabladeren en 1 wortel (geraspt).

 

Stap 1

Besmeer de tortilla wraps met de zwarte bonen hummus.

Stap 2

Leg in het midden de sla en daarna volgen de schijfjes tomaat en geraspte wortel.

Stap 3

Rol de wraps op en snijd deze doormidden. Eventueel vastzetten met een prikkertje of wikkel wat folie om de wraps heen.

Stap 4

Leg de wraps in jouw boho-tiffin en neem het mee waar je naar toe gaat!

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....