Pancakes

Pancakes with Vegan Flavours

Friday pancake day with Vegan Flavours. Oftewel pancakes with Vegan Flavours. Elke vrijdag lekker in de keuken staan om de heerlijkste pancakes te maken. Pancakes kan je in allerlei soorten smaken maken en zijn erg geliefd bij kinderen, wat wil je nog meer? Een heuse traktatie voor op de vrijdagmorgen, middag of avond. Natuurlijk kan je ze elke dag maken! Durf te experimenteren met diverse smaken. Elke vrijdag probeer ik een nieuw recept online te zetten. Enjoy your pancake day!

Een jaar geleden at ik bij hoge uitzondering wel eens een pannenkoek. Ik vond ze wel lekker, maar het voelde nooit echt goed. Toen ik koemelk wist te vervangen, ben ik de pannenkoek meer gaan waarderen. Omdat ik graag creatief bezig ben, ben ik kleinere pannenkoeken gaan maken, namelijk pancakes. Iedere keer probeer ik weer iets nieuws en deze zet ik dan graag op de foto en deel het hier met jou! Wanneer jij een van deze pancakes gaat maken, deel je het dan via #veganflavoursnl en/of #pancakeswithveganflavours ?

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....