Lunch-Dinner

Pita met spinaziehummus

1 portie

Ingrediënten: 2 (vegan, volkoren) pitabroodjes, 2 eetlepels spinaziehummus (zie bij ‘others’ voor het recept), verse spinazie en 1 tomaat.

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden en leg de pitabroodjes ongeveer voor 8-10 minuten in de oven. Je kan ze ook in de broodrooster stoppen, dat gaat sneller.

Stap 2

Snijd de broodjes open en besmeer elk broodje met 1 eetlepel spinaziehummus. Leg er wat verse spinazie op en op elk broodje een ½ tomaat.

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....