Boho-tiffin,  Nicecream,  Ontbijt

Pink Flavours Bowl

1 portie

Ingrediënten: 1 bevroren banaan, 1 zakje bevroren rood fruit (150 gram, Lidl smoothie), 50 ml kokosmelk (blik, light), 1 rode (rauwe, 65 gr.) biet, 1 el bietenpoeder (optioneel).

Top: wat jij in huis hebt. Ik heb gebruik gemaakt van 1 hartje wafel, gedroogde mango, kokosflakes, granola en 1 love bonbons (http://www.veganflavours.nl/love-bonbons/)

Stap 1

Doe het bevroren fruit, de rauwe biet samen met de kokosmelk in een krachtige blender. Zet aan.

Stap 2

Wanneer je een smeuïg geheel hebt, voeg je de bietenpoeder toe.

Stap 3

Schep het ijs over in jouw (boho-tiffin) schaaltje en maak af met de topping.

LET OP! Het is NIET geschikt om mee te nemen, dus geniet lekker thuis van dit kleurrijk ontbijtje, daar zijn de boho-tiffins ook geschikt voor!

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende boho-tiffin: https://www.boho-tiffin.com/a-48777428/originals-large-collectie/botanic-white/

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....