Boho-tiffin,  Lunch-Dinner

Pasta salade met tomaat

Bijgerecht of 5 porties (uitgaande van 100 gram pasta per persoon)

Ingrediënten: 500 gram (spelt)pasta, 500 gram snoeptomaatjes (doormidden gesneden), 1 pot zongedroogde tomaten (fijn gesneden), 2 bosui (in ringen gesneden), 75 gram rucola, 1 potje (vegan) rode pesto, zout en peper.

Optioneel: voor wat extra bite geroosterde zonnebloem- of pompoenpitten.

Stap 1

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet af en spoel het af met koud water. Daarna goed af laten koelen.

Stap 2

Doe de snoeptomaatjes, zongedroogde tomaten, bosui en rucola in een ruime schaal en schep voorzichtig om.

Stap 3

De pasta en rode pesto kan je nu toevoegen. Goed omscheppen en maak eventueel af met geroosterde zonnebloem- of pompoenpitten en wat peper en zout.

Stap 4

Wil je wat salade meenemen naar je werk? Vul jouw boho-tiffin dan met deze salade.

 

Deze pastasalade is prima in de koelkast te bewaren. Zeker tot 3 dagen.

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....