Boho-tiffin,  Tussendoortje

Marmer cookies

4 grote cookies of 8 kleine cookies

 

Ingrediënten: 60 gram bruine rijstmeel, 60 gram amandelmeel, 150 gram banaan, 1 theelepel wijnsteenbakpoeder, 1 theelepel kaneel, ½ theelepel vanille, 1 el raw cacao, 20 gram cacaodrops en een snuf zout.

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Prak de bananen fijn in een kom en voeg daarna de overige ingrediënten toe.

Stap 3

Kneed met je handen een deegbal en verdeel het deeg in 4 of 8 gelijke delen.

Stap 4

Druk de bolletje plat op de bakplaat en schuif de bakplaat in de oven.

Stap 5

Na 15-20 minuten zijn jouw marmer cookies klaar.

Stap 6

Laat even 10 minuten afkoelen voor je ze gaat eten.

Stap 7

Wil je de cookies meenemen? Laat ze dan volledig afkoelen.

 

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende boho-tiffin: https://www.boho-tiffin.com/a-50313213/originals-large-collectie/panter-classic/

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....