Geen categorie

Lemon basil nicecream

1 portie

Ingrediënten: 2 grote bevroren bananen (in plakjes), ¼ avocado, 20 gram basilicum, rasp van 1 citroen en sap van een ½ citroen.

Top: wat bananenchips, pistachenootjes en een blaadje basilicum.

 

Stap 1

Doe alles voor het bananenijs in een krachtige blender. Zet deze aan.

Stap 2

Is het egaal? Dan is jouw nicecream klaar. Proef wel eerst of jij het op smaak vindt. Voeg anders nog wat citroenrasp of basilicum toe. Wil je het zoeter? Voeg er dan dadels door of een bv. agavesiroop. Zet dan nog even de blender aan.

Stap 3

Pak jouw boho-tiffin of een ander schaaltje en doe hier de nicecream in. Maak af met wat bananenchips, pistachenootjes en een blaadjes basilicum.

 

Thuis genieten van jouw boho-tiffin kan dus ook. Dit recept is niet geschikt om mee te nemen, dan is het ijs effect weg!

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....