Boho-tiffin,  Lunch-Dinner

Leftover salad

1 portie 

Ingrediënten: 1 zoete paprika, 1 little gem, 50 gram artisjok (uit pot), 50 gram cherrytomaatjes, ½ avocado, 50 gram vegan feta, 25 gram cashew noten.

Dressing: 50 gram sojayoghurt, 1 el mosterd, ½ eetlepel appelazijn, peper en zout naar smaak.

Stap 1

Was de groentes en snijd deze fijn of grof naar wens. De vegan feta snijd je ook in blokjes.

Stap 2

Doe alles in een ruime kom en schep voorzichtig om.

Stap 3

Schenk de sojayoghurt in een kommetje en roer hier de mosterd en appelazijn doorheen. Breng verder op smaak met peper en zout.

Stap 4

Giet de dressing over jouw salade en schep voorzichtig om. Schep jouw salade over in jouw boho-tiffin en sluit deze af voor als je het mee wilt nemen.

 

 

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....