Koolhydraatvrije granola gezoet met Golden Syrup

1 flinke pot Ingrediënten: 200 gram noten/zaden (ik heb 100 gram amandelen, 50 gram zonnebloempitten en 50 gram pompoenpitten gebruikt), 150 gram kokosflakes, 2-3 el pumpkinspice, snuf himalayazout, 2 el extra vergin kokosolie (gesmolten) en 1-2 el golden syrup (van Green Sweet Stevia). Geen pumpkinspice in huis? Kaneel, speculaas- of koekkruiden kan ook. De amandelen kunnen ook vervangen worden door andere noten of maak een eigen mix van noten en zaden.   Stap 1 Bekleed de bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 150 graden. Stap 2 Doe alle droge ingrediënten in een ruime kom en hussel goed door elkaar. Stap 3 Schenk de gesmolten kokosolie door het noten- zadenmengsel en roer goed door. Voeg 1 el golden syrup toe. Proef even of het zo zoet genoeg is, anders voeg je een 2e lepel toe. Stap 4 Verdeel het mengsel over de bakplaat en schuif de oven in. Na 10 minuten is jouw granola klaar. Stap 5 Goed af laten koelen en dan in een afsluitbare pot doen. Als je de granola niet goed af laat koelen wordt het niet zo lekker knapperig. Stap 6 Lekker als tussendoortje, strooi wat over jouw (plantaardige)yoghurt, lekker bij wat vers fruit of over jouw pancakes.