Lunch-Dinner,  Soep,  VanhetLand

Komkommersoep

1 portie

Ingrediënten: 1 komkommer (gewassen en in grove stukken gesneden), ½ rode ui (grof gesneden), 1 teentje knoflook (velletje verwijderen), 1 (geschild en gekookt), ½ kruidenbouillonblokje, 125 ml water en zout en peper naar smaak.

 

Stap 1

Doe alle ingrediënten in de blender en zet aan. Wanneer je soep egaal is, giet je het over in een steelpannetje.

Stap 2

Warm de soep op en maak eventueel af met wat zout en peper.

Stap 3

Schenk de soep over in een diep bord.

 

De soep is ook koud te eten!

 

 

 

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....