Overig

Kokosslagroom met een caramel twist

Ingrediënten: 1 blik volle kokosmelk (1 nacht in de koelkast zette op zijn kop), sweet caramel en vloeibare stevia caramel.

Een andere smaak is natuurlijk ook mogelijk.

 

Stap 1

Haal het blik kokosmelk uit de koelkast en openen deze. Haal het dikke gedeelte uit het blik en schep het over in een kop of schaal.

Stap 2

Roer met een vork door de kokosroom tot je een luchtig beslag krijgt.

Stap 3

Breng de kokosslagroom op smaak met de sweet caramel (ik gebruikte hiervoor 2 eetlepels) en eventueel wat vloeibare stevia caramel.

Stap 4

Schep jouw kokosslagroom over in een schaaltje en bewaar het in de koelkast.

 

Lekker op een stukje taart, maar ook lekker om 40 ml in een schaaltje te doen met wat pecannootjes!

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....