Boho-tiffin,  Lunch-Dinner,  Ontbijt

Kokospap

1 portie

Ingrediënten: 20 gram kokosmeel, 30 gram kokosrasp, 10 gram sweet caramel (of gebruik vloeibare stevia caramel. Een andere smaak kan natuurlijk ook), 180 ml plantaardige melk (ik gebruikte amandelmelk) en 14 gram erwtenproteïn (optioneel).

Topping: 1 el amandelpasta (of pindakaas), wat gecrushte nootjes. Ook lekker met (verse) frambozen, bramen of bessen.

 

Stap 1

Doe alle ingrediënten (m.u.v. de topping) in een steelpannetje en zet deze op het vuur. Breng aan de kook en roer goed door.

Stap 2

Na 3-5 minuten wordt jouw pap dik en kan je het overgieten in jouw schaaltje of boho-tiffin. Maak af met een topping wat jij lekker vindt.

Stap 3

Wil jij jouw ontbijtje meenemen? Maak het gerust in de avond. Schenk het over in jouw boho-tiffin en laat afkoelen. Sluit de tiffin en bewaar het het in de koelkast.

Stap 4

Top jouw pap de volgende ochtend en neem mee voor onderweg, op het werk of waar je het op wilt eten. Koud is het ook lekker! Vergeet je niet een lepetje mee te nemen?

https://www.boho-tiffin.com/a-53774865/accessoires/besteksetje/

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....