Boho-tiffin,  Lunch-Dinner,  VanhetLand

Kikkererwtenwrap met sla

1 portie

Ingrediënten: voor de wrap, 50 gram kikkererwtenmeel, 1 theelepel wijnsteenbakpoeder, snuf zout en 100 ml water.

Vulling: hummus, handje sla, rauwkost naar keus en 50 gram tempeh of vegan kipstukjes.

Stap 1

Doe alle ingrediënten voor de wrap bij elkaar en roer tot een egaal beslag.

Stap 2

Pak een koekenpan, zet deze op het vuur en gebruik ¼ theelepel kokosolie.

Stap 3

Wanneer de pan goed verhit is en de kokosolie gesmolten is, giet je het beslag in de pan. Draai de wrap om, zodra de bovenkant droog is. Bak de andere kant ook even aan.

Stap 4

Leg jouw wrap op een bord en smeer de hummus erop. Vul de wrap verder met de sla, rauwkost en tempeh of vegan kipstukjes (deze dien je dan nog wel even aan te bakken).

Stap 5

Rol de wrap op, snijd doormidden en eet rustig op.

 

Deze wrap kan je dus eindeloos vullen met wat jij lekker vindt! Hartig en zoet kan allebei.

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....