Boho-tiffin

Frisse radijs – venkel – komkommer salade

1 portie

Ingrediënten: ½ komkommer (in maantjes gesneden), 5 radijsjes (in dunne plakjes) en een ½ venkel (in dunne reepjes gesneden).

 

Dressing: 1 eetlepel (15 ml) sojayoghurt, 1 teentje verse knoflook (geperst), 1 theelepel agavesiroop, sap van een ½ citroen, verse bieslook, zout en peper naar smaak.

 

Stap 1

Doe de gesneden groenten in een kom en hussel dit door elkaar.

Stap 2

Voor de dressing doe je alles in een schaaltje en roer je dit goed door elkaar. Voeg als laatste de verse bieslook toe en breng op smaak met zout en peper. Goed roeren.

Wil je het wat zoeter hebben? Voeg dan nog wat agavesiroop toe.

Stap 3

Roer de dressing door de salade en vul jouw boho-tiffin hiermee

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....