Tussendoortje

Fleurs repen

6-9 repen

 

Ingrediënten: 2 (overrijpe) bananen, 75 gram havermout, 75 gram bananenmeel, 1 theelepel wijnsteenbakpoeder, ½ theelepel vanille, 1 theelepel choco loco van @gypsyspices.nl, 3-5 eetlepel pindakaas, 3 gehakte walnoten.

Optioneel: stukjes pure chocolade

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bak- of brownievorm met bakpapier.

Stap 2

Doe de bananen in een kom en prak deze fijn. Voeg de pindakaas toe en roer dit goed het bananenmengsel.

Stap 3

Voeg de havermout, bananenmeel, vanille, choco loco en bakpoeder toe aan het natte mengsel en meng dit samen goed door elkaar.

Wil je er stukjes chocolade in gaan doen? Roer deze nu door het beslag.

Stap 4

Schep het mengsel in de bakvorm en druk deze aan met de bolle kant van een lepel. Druk de gehakte walnoten in het beslag.

Stap 5

Schuif de bakvorm in de oven en na ongeveer 20-25 minuten is het

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....