Boho-tiffin,  Lunch-Dinner,  VanhetLand

Erwten fusilli met tuinbonen

1 portie

Ingrediënten: 50 gram erwten fusilli (andere pasta kan ook), 35 gram rucola (grofgesneden), 35 gram sla (grofgesneden), 1 kleine ui (fijngesneden), 100 gram tuinbonen, 1 eetlepel (vegan) groene pesto, zout en peper naar smaak. On the top wat hennepzaadjes (optioneel). Ook lekker met wat zonnebloem- of pompoenpitjes voor wat meer bite in jouw salade.

Stap 1

De de gesneden rucola en sla samen met het uitje in een ruime kom. Hussel door elkaar.

Stap 2

Kook de erwten fusilli volgens de verpakking beetgaar. De tuinbonen blanceer je gaar. Laat daarna goed uitlekken en afkoelen.

Stap 3

Voeg de afgekoelde fusilli en tuinbonen bij de salade en schep voorzichtig om.

Stap 4

Nu kun je 1 eetlepel (vegan) groene pesto toevoegen aan de salade. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

Stap 5

Serveer de salade in jouw boho-tiffin en maak af met wat hennepzaadjes of pompoen- zonnebloempitjes.

 

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende boho-tiffin: https://www.boho-tiffin.com/a-50313130/originals-large-collectie/lotus/

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....