Lunch-Dinner,  Ontbijt,  Overig

Choco pasta

Klein potje

 

Ingrediënten: 200 gram macadamianoten, snuf himalayazout, 1 theelepel extra virgin kokosolie, 2 el raw cacao en 2-3 el sweet choco.

Stap 1

Doe de noten in de keukenmachine en maal fijn. Laat het apparaat aanstaan, zodat de noten olie afgeven. Er ontstaat nu een pasta achtige vorm. Schraap zo nu en dan de randen leeg.

Stap 2

Wanneer je een pasta achtige substantie hebt, voeg je het zout toe, de kokosolie en de raw cacao. Goed mixen.

Stap 3

Breng op smaak met de sweet choco. Voeg telkens 1 el toe en proef of het zo zoet genoeg is.

Stap 4

Doe de pasta in een potje en zet in de koelkast. Lekker op een (desem)boterham, maar als dip is het ook erg lekker!

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....