Boho-tiffin,  Lunch-Dinner,  Ontbijt,  Overig

Choco pasta zonder noten

4 porties (8 sneetjes kan je er wel mee smeren)

 

Ingrediënten: 120 gram kikkererwten (schoongespoeld en uitgelekt), 10 gram raw cacao, 1 el maca (optioneel), ¼ theelepel vanille, 10 druppels Green Sweet Chocolade (optioneel), 1 el agavesiroop en 30 ml hazelnoot- amandelmelk.

Stap 1

Doe alles in de keukenmachine of maatbeker en pureer tot een egale pasta.

Stap 2

Schraap de randen schoon en pureer het goed fijn.

Stap 3

Breng eventueel nog op smaak, wanneer je het wat zoeter wilt hebben.

Stap 4

Schep de pasta over in een glazen pot en sluit deze af en bewaar het in de koelkast.

Stap 5

Ongeveer 3 á 4 dagen houdbaar, maar dan is deze pasta allang op hoor!

Lekker op een desemboterham met plakjes banaan! Of lekker als dip met wat stukjes fruit, mmmmm

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....