Boho-tiffin,  Ontbijt

Chiapudding met rode bessen

2 porties of 4 toetjes

Ingrediënten: 400 ml kokosmelk (uit blik), 150 gram rode bessen (andere bessen kan ook), snuf himalayazout, 1 el MCT-olie, 1-2 theelepel Golden Syrup van Green Sweet Stevia en 4 el chiazaad.

 

Stap 1

Doe alle ingrediënten m.u.v. de chiazaden in de blender en blend tot een romige melk.

Stap 2

Proef even of het zo op smaak is, anders voeg je nog wat meer Golden Syrup toe.

Stap 3

Giet de melk over in een ruime kom en voeg de chiazaden toe. Goed roeren.

Stap 4

Verdeel de pudding over 2 of 4 schaaltjes en zet in de koelkast om op te stijven.

Stap 5

Serveer met nog wat extra vers fruit, granola of wat jij lekker vindt.

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....