Boho-tiffin,  Tussendoortje

Blissballs

20 balletjes

Ingrediënten: 50 gram (ongezouten) hazelnoten, 100 gram dadels, 1 el raw cacao, 1 el maca (optioneel), 180 gram witte bonen (gekookt, schoongespoeld en uitgelekt), 6-8 druppels Green Sweet Stevia vanille en 1-2 el gerapste kokos.

 

Stap 1

Doe alle ingrediënten m.u.v. de gerapste kokos in de keukenmachine en zet aan.

Stap 2

Wanneer je een plakkerige bal hebt, draai je 20 gelijke balletjes.

Stap 3

Rol de balletjes door de kokos en leg ze op een bord.

Stap 4

Zet het bord met de blissballs in de koelkast, hierdoor worden ze wat stijver.

Stap 5

Wil je langer genieten van jouw blissballs? Vries ze dan in, zodat je altijd een gezonde snack in de vriezer hebt liggen voor een later tijdstip.

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....