Boho-tiffin,  Overig

Beetroot nicecream

1 portie

Ingrediënten: 3 bevroren bananen en 1 kleine rauwe rode biet (geschild).

Topping: 1 verse abrikoos, cacaodrops, kokosrasp en gojibessen.

 

Stap 1

Doe de bevroren bananen en de rode biet in een krachtige blender en zet deze aan. Eventueel wat water toevoegen.

Stap 2

Wanneer je een dikke en egale emulsie hebt, dan is jouw nicecream klaar. Wil je het wat zoeter? Voeg eventueel wat dadels toe of agavesiroop.

Stap 3

Schep het ijs in een bakje en maak af met een topping wat jij lekker vindt. Mijn topping bestaat uit bovenstaande ingrediënten.

 

 

 

 

 

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....