Boho-tiffin,  Tussendoortje

Appel- wortel cookies

6 stuks

Ingrediënten: 100 gram (drap ? van 2 appels, 1 wortel en 2 dadels, het sapje kan je opdrinken en wat overblijft gebruik je voor de cookies), 1 rijpe banaan (de mijne was 170 gram), 100 gram havermout, 1 theelepel vanille, 1 theelepel koekkruiden, 1 theelepel citroensap, snuf zout en eventueel wat agavesiroop wanneer je het zoeter wilt maken.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed jouw bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Doe de appel- worteldrap in een kom samen met de banaan. Prak dit samen fijn.

Stap 3

Voeg de overige ingrediënten bij de appel- worteldrap en meng dit goed door elkaar.

Stap 4

Maak 6 balletje en druk deze plat op de bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven en na 20 minuten zijn jouw cookies klaar.

 

 

Een lange weg is afgelegd om te zijn waar ik nu ben. Altijd moe, altijd buikpijn of een opgeblazen gevoel, altijd de afkeurende blik, wanneer ik weer iets anders ging proberen op het gebied van voeding, altijd futloos, altijd vroeg naar bed en altijd gezond eten en toch niet happy..... Hier kwam een einde aan in februari 2015! Veganistisch eten gaf mij alles, waar ik al die jaren naar op zoek was.... Een fit gevoel, geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, niet misselijk zijn, niet het gevoel dat het eruit moet, energieker, toegankelijker naar de ander toe en zo veel meer...... Nu ik meer energie heb, heb ik ook energie om deze website te maken, te vullen en bij te houden. Graag wil ik mijn verhaal delen (in stapjes), ik hoop mensen hiermee te inspireren en tot nadenken te zetten en voor zichzelf (leren) kiezen. Het heeft mij uiteindelijk heel wat jaren gekost, maar ik hoop voor iemand anders, dat hij/zij eerder het geluk in voeding weet te vinden.....