About me

My family

Ik ben woonachtig in Noord-Brabant, Eindhoven om precies te zijn. Samenwonend met de ‘gekste’, de ‘liefste’ en de ‘knapste’ vriend (vindt hij ook fijn om te lezen) die ik mij maar kan bedenken. Samen vormen wij een soort van familie ‘Knots’. Ons huis wordt namelijk optimaal benut door onze 3 kids. Zij zijn tevens mijn proefkonijnen, al zijn zij daar niet altijd heel erg blij mee. De jongste onder ons (november 2015) eet tot nu toe wel lekker alles van Vegan Flavours en het is soms vechten tussen moeder en dochter. De porties groter maken is dan de beste oplossing….

More about me….

Naast vriendin en moeder zijn van, ben ik ook lerares in het basisonderwijs. Ik werk 1,5 dag als kleuterjuf. Dit doe ik met veel plezier. Mijn creativiteit kan ik hier goed in kwijt. Ook heb ik nog een eigen moestuin, wat eigenlijk veel en veel te veel werk is, maar ook erg leuk! De tuin gaat nu zijn 5e jaar in en van niets is het toch iets geworden. Het heeft mij veel bloed, zweet en tranen gekost en daarom kan ik het nog niet opgeven.

Veganistisch eten

Sinds februari 2015 ben ik veganistisch gaan eten. Hiervoor at ik al jaren vegetarisch. De stap om veganistisch te gaan eten was voor mij dus niet heel dramatisch groot. Mijn creativiteit in de keuken kon ik eindelijk kwijt en nog belangrijker, vanaf het moment dat ik veganistisch ben gaan eten, heb ik geen buikpijn, geen opgeblazen gevoel, geen eczeem en niet het idee en gevoel dat het mijn lijf uit moet.

Vegan Flavours

Vanuit de keuken in Leiden deed ik mee aan een bakwedstrijd. Deze had ik gewonnen (met nog andere kandidaten)en het recept staat in het ontbijtboek van https://www.quaker.nl/instabook-recipes?Title=ontbijtcookies_met_lef . Zo ben ik actiever geworden op Instagram en heb toen de naam veranderd in Vegan Flavours. De bezoekers werden meer en er kwamen leuke reacties op mijn creaties. Zo ben ik in de zomer van 2016 gaan bloggen voor @triplle-fit en daarnaast ook voor @boho-tiffin.com. Een eigen website was dus de volgende stap.

En verder…..

Meer informatie zal terug te lezen zijn in de blogs die ik ga schrijven voor boho-tiffin.com en voor mijn eigen website. Daarnaast hoop ik te mogen blijven groeien met Vegan Flavours op de manier zoals ik dat graag wil en kan. Dromen zijn er en wie weet…..